Χονδρική πώληση - Παροχές

Κύρια δραστηριότητα μας είναι να προμηθεύουμε καταστήματα με τουριστικά είδη, με υποδήματα και ελεύθερους επαγγελματίες που ασχολούνται με χειροποίητες δημιουργίες, σκοπός των οποίων είναι η μεταπώληση, ανά την Ελλάδα. Βασικός κανόνας για την καλή συνεργασία με τους πελάτες μας, σε τοπικό επίπεδο, είναι ο αποκλεισμός προμήθειας ανταγωνιστών (σε κοντινή γεωγραφική περιοχή) για να εξασφαλίζουμε σε αυτούς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που σχετίζεται με την μοναδικότητα των σχεδίων που πουλάνε.

Χονδρικό εμπόριο με αποστολή Πανελλαδικά

Για κάθε στυλ ανθρώπου, για κάθε ώρα της ημέρας, για κάθε ηλικία …για όλα τα γούστα.
Ζητήστε μας να σας στείλουμε ηλεκτρονικά τον πλήρη κατάλογο μας.

Δυνατότητα Αποκλειστικής Παραγωγής

Κατόπιν παραγγελίας υπάρχει η δυνατότητα Αποκλειστικής Παραγωγής. Δημιουργήστε μαζί μας το δικό σας μοναδικό σχέδιο! Εσείς βάλτε φαντασία και εμείς βάζουμε τη τεχνογνωσία και θα έχουμε ξεχωριστά είδη μόνο για εσάς στην καλύτερη ποιότητα.

Παραδόσεις

Οι παραδόσεις εφόσον είστε εκτός Ρόδου μπορεί να γίνουν με αποστολή στο χώρο σας με την μεταφορική εταιρεία που επιθυμείτε. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 5ο χλμ Λ. Ρόδου Λίνδου, Ασγούρου (όπισθεν πρατηρίου Ε.Κ.Ο.), Ρόδος.

Διακόσμησε τα!

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας που στολίζει δερμάτινα είδη; Λίγο χρώμα & έμπνευση θα μετατρέψει τη συλλογή μας σε fashion trend. Σανδάλια παιχνιδιάρικα, κομψά, πολύχρωμα, ρομαντικά… για κάθε γούστο είναι εντυπωσιακά και γίνονται μοναδικά με την δική σας πινελιά. Αποκτήστε τα σχέδια που θέλετε στις πιο οικονομικές τιμές και στολίστε τα ελεύθερα! Αποκλειστικά για χονδρική πώληση.

JG Leather Industry

5o χλμ Λ. Ρόδου Λίνδου,
Ασγούρου Ρόδος
(όπισθεν πρατηρίου Ε.Κ.Ο.)

Καλέστε μας στα: 22410 64100 & 6986307504