42 χρόνια και συνεχίζουμε

Ξεκινώντας το 1979 ο πατέρας μου, Γιάννης Γεωργακόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της βιοτεχνίας δερμάτινων ειδών. Αγαπώντας την ποιοτική δουλεία και έχοντας λεπτομερή εικαστική ματιά κατάφερε να γίνει ένας εξαιρετικός τεχνίτης. Η έμπνευση για δημιουργία σε συνδυασμό με την παράδοση του τόπου μας τον οδήγησαν να φτιάξει μια μοναδική συλλογή από σχέδια τα οποία βελτίωνε και τροποποιούσε ανάλογα με τις ανάγκες των Ελλήνων.

Προκόπης Γεωργακόπουλος

Τα βήματα του συνεχίζω εγώ ο γιος του, Προκόπης. Έχοντας μεγαλώσει πλάι του έμαθα να επιλέγω 100% ποιοτικά Ελληνικά δέρματα και του "έκλεψα" πολλά μυστικά από την τεχνογνωσία που είχε αποκτήσει. 37 χρόνια μετά σας καλωσορίζω στην JG leather industry, στη δική μας βιοτεχνία δερμάτινων ειδών.

Συλλέγοντας δέρματα από Ελληνικά βυρσοδεψία έχουμε φτιάξει για εσάς με μεράκι ξεχωριστές συλλογές από τσάντες - σακίδια, σανδάλια και ζώνες. Δημιουργίες που προσδίδουν στυλ & άνεση. Με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής ικανοποιούμε τις ανάγκες για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. Τέλος αναγνωρίζοντας την ανάγκη, των επιχειρηματιών που ασχολούνται με λιανικές πωλήσεις, για υψηλό ποιοτικό προϊόν σε χαμηλές τιμές είμαστε πεπεισμένοι πως παρέχουμε την βέλτιστη σχέση τιμής ποιότητας.

Οικολογικά δέρματα

Τα δέρματα μας χαρακτηρίζονται ως οικολογικά με την  κατεργασία του δέρματος να γίνεται με βιολογικά και φυτικά προϊόντα όπως το βελανίδι και το λίπος των ζωών.  Μεγάλη ζήτηση υπάρχει στην παραγωγή της γνωστή σε όλους φυτική βακέτας όπως και σε άλλα  φυτικά είδη δερμάτων.

Image
Image
Image
Image

ISO 9001:2015

Σεβόμενοι το περιβάλλον δεν χρησιμοποιούμε καθόλου  χημικές ουσίες αζοχρωμάτων, κάτι που αποδεικνύεται από τις χημικές αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους. 

Η επιχείρηση λειτουργεί με βάσει των προδιαγραφών του ISO 9001:2015 

Χειροποίητα προϊόντα για εμπόρους που θέλουν ποιότητα & κέρδος

Κατασκευάζουμε δερμάτινα είδη όπως τσάντες - σακίδια, ζώνες και σανδάλια από το 1979 χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά δέρματα από Έλληνες βυρσοδέψες.

Σανδάλια

Χειροποίητα σανδάλια για γυναίκες, άνδρες & παιδιά. Μοντέρνα, κλασσικά, αρχαιοελληνικά για όλες τις ηλικίες θα δώσουν στυλ σε κάθε καλοκαιρινή σας εμφάνιση. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε χρώματα που ταιριάζουν με όλους. Επιλέξτε μέσα από μαύρα, λευκά, ασημί, χρυσά, καφέ και φυσικά χρώματα.

Ζώνες

Φτιάχνουμε χειροποίητες ζώνες από άριστης ποιότητας δέρματα όπως ταμπά κεριού και νουμπούκ, σε μεγέθη 4cm , 3,5cm & 3cm. Διαθέσιμα νούμερα έως και 2 XL. Ζώνες με αγκράφα ή διπλή ντίλια, σπορ ή με μαίανδρο σε πολλά χρώματα για ταιριάζουν σε κάθε ντύσιμο όπως λευκό, φυσικό, μαύρο ή καφέ.

Τσάντες

Για γυναίκες και άνδρες σε πολλά σχέδια και χρώματα όπως φυσικό, λευκό, μαύρο και καφέ λαδιού. Εύχρηστες τσάντες ώμου, ταχυδρομικές, σχολικές, κάμερας & σακίδια πλάτης με θήκες ή χωρίς αποτελούν ένα αξεσουάρ απαραίτητο για τον καθένα.