Εταιρεία ταχυμεταφορών

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει από το περιεχόμενο της παραγγελίας και εάν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι ετοιμοπαράδοτα ή πρέπει να κατασκευαστούν(πάντα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση).

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, την περισυλλογή – κατασκευή των προϊόντων, και την εξόφληση της η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες. 

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. 

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα ή να μας έχετε αποστείλει το σχετικό παραστατικό.

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Το  κόστος των μεταφορικών είναι 2,5€ για τα 2 πρώτα κιλά και στη συνέχεια επιβαρύνεστε με 0,8€ ανά κιλό μέχρι και τα 10 κιλά. Για μεγαλύτερες παραγγελίες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννόσης.

Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Με μεταφορική Εταιρία

Για αποστολές άνω των 10kg σας προτείνουμε αποστολή με μεταφορική εταιρία έτσι ώστε να επιβαρυνθείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε αυτήν την περίπτωση η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Επιστροφές / αλλαγές:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή-αλλαγή προϊόντος που αγοράσατε, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς με δική σας επιβάρυνση εξόδων.

Η επιστροφή σας θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν ανοιχτεί, με τις εσωτερικές και εξωτερικές τους ετικέτες, συσκευασμένα στο κουτί που τα παραλάβατε) . 
Σε άλλη περίπτωση, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής και να γίνει αποδεκτή. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών αφότου παραληφθεί το δέμα επιστροφής, με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε η αγορά του προϊόντος .

Τα έξοδα μεταφοράς που ενδεχομένως πληρώσατε κατά την αρχική σας παραγγελία δεν επιστρέφονται.